ATENCIÓ: ENVIAMENTS EN PERÍODE DE VACANCES

Ha arribat l'estiu i amb ell les vacances, un esperat moment per a tots, que ens ajudarà a recarregar energia per a la temporada que ve. A l'iniciar el període de vacances, alguns proveïdors tanquen les seves instal·lacions fins a Setembre, el que provoca que alguna comanda pugui patir un petit retard.
Des VESTA-HOGAR us mantindrem informats com és costum, de qualsevol retard, si existís.

Aprofitar els descomptes de el mes d'agost, abans que s'iniciï la nova temporada.
 

Els nostres clients opinen.

Ja has rebut la teva comanda? Com ha estat tot? Estas conforma amb el servei prestat? Que tal el producte?

Ara disposes de una zona a on poder explicar com ha estat la teva experiència amb VESTA-HOGAR. Altres persones agraïren las teves opinions i principalment nosaltres, que ens ajudarà a donant-se comte del que fem be, i del que hem de millorar. La teva opinió es molt important i per aixà agraïm la teva col·laboració.

Si vols afegir un comentari APRETA AQUÍ

ENVIAMENT DESDE 4,50€

Per a compres superiors a 30€ enviament Gratuit, a mes a mes hem afegit punts de recollida a las poblacions de Lliça de Vall i Palamos. Selecciona la teva opció de recollida a la tenda al fer la teva comanda.

punt de recollida

VEURE TENDAS

 

Novetats d'aquest mes

Escull el teu producte per marca

Tejidos Sánchez Diaz Creaciones Euromoda Manterol Textil Mora Burrito Blanco Reig Marti JVR Paw Patrol Naturals Blanfil Stilia Rizo Basic Barbadella Home Kids Licensing Secaneta Sirena Textil Vicente Barcelo Catotex

Suscríuret al nostre newsletter