Condicions ofertes descomptes


Condicions per las ofertes del descompte per registre i per compra

Aquest document estableix las condicions en que s’ha d’aplicar la oferta denominada “Descompte per registra” o “Descompte per compra”.

Ara ets pots enregistrar, aquí

Descompte per registre

Aquesta oferta ofereix dues modalitats:

Un percentatge acumulat quant es registrar l’usuari
Una quantitat fixa (€) preestablerta, acumulada, al registrar-se el usuari.

Es contempla un període limitat per que els usuaris es puguin enregistrar i gaudir d’un percentatje o import acumulat a las seves comptes, de la mateixa manera, també contempla un període limitat per que el usuari pugui gaudir del descompte o import a descomptar a la seva compra.

El període per que el usuari es pugui enregistrar o per que el usuari pugui executar el seu descompte, variará segons criteri de Vesta-Hogar.

El proceso será el següent:
Un cop que el usuari ha omplert el formulari de registre amb las seves dades mínimes solicitades, se l’hi activará en el seu compte, en format de crédit, el percentatge o el import que s’indica en la oferta.

Després hi haurà que fer la compra en el període de temps indicat a la oferta, i un cop a estat completat el procés de compra, i abans del pagament, se l’hi aplicará el descompte acumulat en el seu compte.

Descompte per compra

Aquesta oferta ofereix dues modalitats:

Un percentatge acumulat quant es registrar l’usuari
Una quantitat fixa (€) preestablerta, acumulada, al registrar-se el usuari.

Es contempla un període limitat per que els usuaris puguin fer una compra i gaudir d’un percentatge o import acumulat a las seves comptes, de la mateixa manera, també contempla un període limitat per que el usuari pugui gaudir del descompte o import a descomptar a la seva compra.

El període per que el usuari hagi de fer la compra o per que el usuari pugui executar el seu descompte, variará segons criteri de Vesta-Hogar.

El procés será el següent:
Quan l’usuari fa una compra en el període indicat a la oferta, se l’hi activará en el seu compte, en format de crédit, el percentatge o el import que s’indica en la oferta.

Després el client disposa d’un temps limitat indicat a l’oferta, per poder fer una segona compra, i gaudir del descompte acumulat a la primera compra.

El descompte aplicat es descomptarà un cop s’hagi completat el proces de compra, abans del pagament.

Si encara no t’has enregistrat, fes-ho ara

Escull el teu producte per marca

Tejidos Sßnchez Diaz Creaciones Euromoda Manterol Textil Mora Burrito Blanco Naturals Blanfil Stilia Rizo Basic Kids Licensing Secaneta Sirena Textil Vicente Barcelo Catotex

SuscrÝuret al nostre newsletter