┐Hi ha Stock del meu producte?


ropa de hogar

El nostre catàleg esta format de productes de diferents marques

Estimat client. El nostre catàleg presenta productes que es distribueixen de diferents marques o fabricants, tots ells d'una qualitat garantida.
Són productes en la seva majoria de temporada i als seus dissenys, es corresponen amb el cicle en curs. Les nostres marques llencen uns productes que un cop acabada la temporada no pateixen repeticions, per al que és deixar de subministrar el model.

Quan vostè ens sol·licita un producte que compleix amb aquests requisits i el fabricant ha deixat de produir, el nostre equip l'hi recomanarà un canvi per altre semblant de l'actual temporada.

La nostra intenció és oferir sempre un producte de qualitat i que compleix-hi amb les expectatives, i el nostre assessorament sobre el producte recomanat. quan no es correspon amb la comanda inicial, serà sempre amb la mateixa qualitat.

Si la comanda sol·licitada no és troba en estoc, i a més el fabricant ha deixat de servir, aleshores l'hi oferim l'opció de canviar el producte per un altre de les mateixes característiques o bé se l'hi abonarà l'import corresponent.

Si vostè té algun dubte al respecte pot contactar amb la nostra oficina, mitjançant el formulari de contacte, o bé trucant a aquests telèfons:

602 25 25 41  ---  93 846 50 10

Escull el teu producte per marca

Tejidos Sßnchez Diaz Creaciones Euromoda Manterol Textil Mora Burrito Blanco Naturals Blanfil Stilia Rizo Basic Kids Licensing Secaneta Sirena Textil Vicente Barcelo Catotex

SuscrÝuret al nostre newsletter