FAQ


Si tens algun dubte, potser en aquesta secció hi pots trobar la resposta. Si no es així, aleshores hauràs d’omplir el formulari de contacte amb las teves consultes per que et podem ajudar.

TROBA UNA SOLUCIÓ ALS TEUS DUBTES.

¿Quant  triga en arribar la comanda a casa meva?
Un cop s’ha fet la compra, i pagat l’import, el producte pot trigar d’entre 2 i 8 dies en efectuar el seu lliurament. En els productes de la marca BLANFIL i TESADISA, el lliurament es fa en 48 hores després de la confirmació de compra.
¿Com demano una mida en concret?
Un cop has seleccionat el producte, si aquest disposa de diferents mides, a la fitxa del producte apareix un desplegable amb las mides disponibles, per que pugui fer la seva selecció.
¿Totes las mides tenen el mateix preu?
Depèn del producte. Alguns productes, poden variar el preu segons las mides. Quan selecciones la mida, el preu s’actualitzarà a la fitxa de producte.
¿Como se si el producte seleccionat está disponible?
Al accedir a la fitxa de producte, t’indicarà si el producte no esta disponible. Si el producte seleccionat disposa de mides o colors, apareixerà l’avís de manca de disponibilitat al fer la teva selecció de las mides o colors.
¿Hem poden avisar quan s’ha rebut mes productes dels que estan sense stock?
Quan selecciones un producte que no te estoc, t’oferim l’opció d’inscriure’t per que t’avisem al rebre noves remeses del producte seleccionat.
¿Si vull un producte i no el puc trobar, que puc fer?

Pots contactar amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte, explicant el producte que no trobes. Et contestarem el mes aviat possible, assessorant sobre la teva recerca i en el cas de no disposar del producte, aconsellar-te sobre la millor alternativa disponible en el nostre catàleg amb las mateixes característiques i qualitats.

¿Com puc pagar las meves compres?
La pagina web posa al teu abast 4 formes de pagament. Pagament segur mitjançant targeta de crèdit, redireccionem cap a la passarel·la bancaria de la nostre entitat. Pagament segur mitjançant PayPal, redirigim el pagament cap a la plataforma de pagament PayPal. Pagament mitjançant transferència bancaria, que permet realitzar el pagament en un termini de 5 dies. Passat aquest termini, la comanda que no hagi estat pagada, serà cancel·lada. Contra reemborsament, es far el pagament al rebre la comanda.
¿Si el producte ha arribat en mal estat, el puc retornar?
La pagina web posa al teu abast 4 formes de pagament. Si. Pots retornar el producte que al seu lliurament, hagi arribat en mal estat. Per això et convidem a que polsis a “Enviament i devolucions” a on expliquem el procés a seguir per aquests casos. De totes formes, sempre aconsellem contactar amb nosaltres per explicar el cas en concret.

Escull el teu producte per marca

Tejidos Sßnchez Diaz Creaciones Euromoda Manterol Textil Mora Burrito Blanco Naturals Blanfil Stilia Rizo Basic Kids Licensing Secaneta Sirena Textil Vicente Barcelo Catotex

SuscrÝuret al nostre newsletter