Enviaments i devolucions


Pagament del producte

Posa a la teva disposició 3 tipus diferents de pagament, per completar las teves compres.

Pagament mitjançant transferència: Aquest pagament es fa mitjançant un ingrés directe al nº de compte de Vesta-hogar “ES46 0049 5226 9924 1000 8217”. La comanda s’aprova en el moment de confirmació de l’ingrés.

Pagament amb TPV (Tarjeta): Aquest procés de pagament, es realitza mitjançant la passarel·la de pagament que ens ofereix REDSYS, mitjançant lanostre entitat, que garanteix la seguretat de la transacció al fer aquesta a la passarel·la de la pròpia entitat.

Pagament mitjançant PayPal: Aquest pagament permet dues variants. Disposar d’un compte PayPal i fer el pagament a traves de la seva passarel·la, o si no ets usuari de PayPal, aquesta passarel·la també permet el pagament mitjançant targeta de crèdit, d’una manera molt ràpida i senzilla.

PayPal es una plataforma segura i demostrat a lo llarg de la seva trajectòria.

Enviament

L’enviament del producte es fa un cop la comanda ha estat pagada i confirmada la seva disponibilitat. Els terminis de lliurament son de 2 dies a 8 dies laborables a partir d ela disponibilitat del producte al magatzem.

En els casos en que existeix una ruptura d’estoc, i es te que reposar el producte, el termini de lliurament sempre es comptabilitza a partir de la recepció d ela mercaderia i preparació per el seu lliurament.

Las despeses d’enviament per comandes amb un import superior a 60€ seran GRATUITES. Per comandes inferiors a aquesta quantitat, en Catalunya el cost d’enviament es a partir de 4.50€, en el resta de la peninsula a partir de 5.50€.

Per aquelles comandes amb una destinació a Balears i Portugal, el cost del enviament a partir de 6.50€.

Hem implementat la opció de recollir la seva comanda en una d eles nostres tendes, estalviem els costos de transport o lliurament. Un cop feta la comanda, i seleccionada la tenda, l’informarem de la disponibilitat per la seva recollida.

Devolucions

Els productes oferts, a vesta-hogar.es admeten dret de desestimen en 7 dies sempre i quant el producte hagi estat retornat en las mateixes condicions amb las que va ser lliurat. En aquets casos, no s’inclouen las despeses d’enviament i el producte ha d’estar en perfectes condicions, sense renta i sense haver estat utilitzat.

La devolució del producte, ha d’estar acceptada mitjançant email per vesta-hogar.es. Un cop revisat el paquet rebut, si no existeix cap inconvenient, es passarà a la devolució de l’import.

Si existeixen despeses addicionals per el cobrament mitjançant PayPal, TPV o Contra reemborsament, seran descomptats del preu final a retornar.

En el cas de que el producte arribes en mal estat o trencat, o equivocat (No es el que vaig demanar), disposa de 15 dies per tramitar la seva devolució. Per això, haurà de contactar mitjançant els telèfons visibles a la web, o amb el formulari de contacte, indican la incidència. El paquet haurà de ser retornat a las nostres instal·lacions, per la seva inspecció, i un cop ha estat revisat i confirmat l’error per part de Vesta-hogar, es procedeix a l’enviament d’un nou producte.

Enviament de producte o recollida

Vuste ens envia el producte a la direcció indicada, amb el embalatge orignal, i en perfectes condicions.

Autovía C-17 km 17,300 / / 08185 Lliça de Vall

O bé Vesta-hogar pasa a recollir el paquet per la direcció que ens consta com enviament. El paquet deu estar en el embalatge original i en perfectes condicions. La opció de recollir  per part de Vesta-hogar té un cost de 8,00€ que es descontaría de l'import total a retornar.

Escull el teu producte per marca

Tejidos Sánchez Diaz Creaciones Euromoda Manterol Textil Mora Burrito Blanco Naturals Blanfil Stilia Rizo Basic Kids Licensing Secaneta Sirena Textil Vicente Barcelo Catotex

Suscríuret al nostre newsletter