Compra online de Tovallola llenšol

Les tovalloles més grans per després de la dutxa, tovalloles de 100x150 per embolicar completament. Les nostres tovalloles llençol són de 100% cotó per garantir la millor absorció, suavitat i qualitat. A la nostra botiga online tenim un catàleg amb més de 10 colors a més de tovalloles estampades i amb dissenys variats.

Tovallola llenšol

Què tovalloles escollir per al meu bany?

Desde vesta-hogar.es volem que tinguis totes les especificacions necessàries perque puguis escollir amb la major claredat les tovalles que necessites per al teu bany, qualitats de materialls, tipus de rus, gramatge i rentat.

Dins de les tovalloles podem trobar diferents mesures per al nostre bany, com poden ser les tovalloles de tocador, les de lavabo, bany i llençol. 

Mesures de les tovalloles
Tovallola tocador 30 x 50 cm
Tovallola lavabo 50 x 100 cm
Tovallola bany 70 x 140 cm
Tovallola llençol 100 x 150 cm

Quants tipus de qualitats de tovalloes podem trobar?

Dins de les qualitats de tovalloles podem trobar dos molt importants i que estan de moda en els últims temps, les tovalloles 100% cotó i les tovalloles de microfibra, a continuació detallem les especificacions de cadascuna. 

Tovalloles 100% Cotó
Una bona tovallola ha d’estar confeccionada en 100% cotó, confeccionades en aquest tipus de cotó sempre és un segell de qualitat, ja que ens s’assecaran mes i ens duraran molts anys, dins de les tovalloles de cotó 100% trobem diferents tipus de rus i gramatge, segons quin tipus ens proporcionaran més qualitat i més durabilitat. 

Tovalloles Microfibra
Aquest tipus de tovalloles van molt bé per quan surts fora de casa, ja que ocupen molt poc espai en la nostra maleta, quan ens anem de viatge o a la nostra motxilla quan anem al gimnàs, ja que és un teixit molt fi, aquest tipus de teixit no deixa borrissol com si pasa amb el teixit de cotó, s’assquen més ràpid, no solen sortir arrugues quan les segues, per això no necessites planxar aquest tipus de tovalloles.

Quin tipus de rus podem trobar?

Dins el mercat de les tovalloles podem trobar dues variants de rus, rus convencional, que es fabrica d’una forma més senzilla i económica, el rus americà, que aporta volum i el rus esta torsionat. 

Rus convencional
La fabricación d’aquest tipus de rus és la més senzilla, gràcies al fet que la fabricación és més senzilla el preu és més Baix, això no vol dir que sigui una tovallola dolenta. El fil que s’utiliza és un fil doble i no solen tenir uns gramatges molt alts com a continuación detallarem en l’apartat de garmatges. 

Rus Americà
La confecció d’aquest tipus de rus és més cotosa que la convencional, aquest tipus de confecció ofereix un volum més alt que la convencional i un tacte més dens a la tovallola, el que fa aquest tipus de confecció és oferir una qualitat i un assecat superior.

¿Tipus de gramatges que podem trobar?

En vesta-hogar.es podem trobar diversos tipus de gramatge, des dels 400 grams fins als 650 grams, com el gramatge de la tovallola sigui més alt, més qualitat en oferirà.

Com mantener les tovalloles netes?

A continuació us detallem alguns detalls perquè pugueu mantener les tovalloles sempre netes i com el primer dia. 

El primer és seguir les instruccions de rentat que el fabricant ens posa a l’etiqueta que porta cada tovallola. 

Les tovalloles cal rentar-les per separat, no posar-les amb altres peces, jocs de llit, camises, pantalons, etc… 

A l’hora d’utilitzar detergents, utilizar un de neutre i rentar a temperaturas baixes. 

S’aconsella no utilizar suavitzant a les tovalloles ja que al llarg del temps pot fer que perdin les seves qualitats i es quedin més atapeïdes. 

També pots entrar al nostre blog i allá trobaràs consells i trucs per rentar i mantener les tovalloles com el primer dia.

 

Escull el teu producte per marca

Tejidos Sßnchez Diaz Creaciones Euromoda Manterol Textil Mora Burrito Blanco Naturals Blanfil Stilia Rizo Basic Kids Licensing Secaneta Sirena Textil Vicente Barcelo Catotex

SuscrÝuret al nostre newsletter