Compra online de Fundes Sofa

Amb la funda de sofà evitaràs taques indesitjades i sempre mantindràs el teu sofà com nou. Tenim fundes per a sofàs d'1, 2, 3 i 4 places en 12 colors diferents perquè trobis el que millor combina amb el teu saló.

Oferta
Funda de SofÓ Riumar 4 Plazas Tesadisa Funda de SofÓ Riumar 4 Plazas Tesadisa
Funda de SofÓ Riumar 4 Plazas Tesadisa
- 15%
44,37€
52,20€

Enviament gratu´t

Afegir a la cistella
Oferta
Funda de Sofa Riumar 3 Places Tesadisa Funda de Sofa Riumar 3 Places Tesadisa
Funda de Sofa Riumar 3 Places Tesadisa
- 15%
37,70€
44,35€

Enviament gratu´t

Afegir a la cistella
Oferta
Funda de SofÓ Riumar 2 Places Tesadisa Funda de SofÓ Riumar 2 Places Tesadisa
Funda de SofÓ Riumar 2 Places Tesadisa
- 15%
35,53€
41,80€

Enviament gratu´t

Afegir a la cistella

Fundes Sofa


Canviar la funda del sofà és fàcil i econòmic i pots donar-li un nou aire al teu saló sempre que vulguis. Totes les nostres fundes són elàstiques i poden adaptar-se a qualsevol sofà. Compra la teva funda de sofà al millor preu i amb la qualitat més excepcional. Les fundes que t'oferim estan realitzades amb els materials més duradors i de confiança.
Combina la teva nova funda amb un dels nostres magnífics coixins. Canviar la funda del sofà és fàcil i econòmic i pots donar-li un nou aire al teu saló. Totes les nostres fundes són elàstiques i poden adaptar-se a qualsevol sofà. Compra la teva funda de sofà al millor preu i amb la qualitat més excepcional que vas a aconseguir. Les fundes que t'oferim estan realitzades amb els materials més duradors i de confiança. Combina la teva nova funda amb un dels nostres magnífics coixins. Canviar la funda del sofà és fàcil i econòmic i pots donar-li un nou aire al teu saló. Totes les nostres fundes són elàstiques i poden adaptar-se a qualsevol sofà. Compra la teva funda de sofà al millor preu i amb la qualitat més excepcional que vas a aconseguir. Les fundes que t'oferim estan realitzades amb els materials més duradors i de confiança. Combina la teva nova funda amb un dels nostres magnífics coixins.

Escull el teu producte per marca

Tejidos Sßnchez Diaz Creaciones Euromoda Manterol Textil Mora Burrito Blanco Naturals Blanfil Stilia Rizo Basic Kids Licensing Secaneta Sirena Textil Vicente Barcelo Catotex

SuscrÝuret al nostre newsletter