Compra online de Llençols Ajustables i de Sobre

A la nostra botiga online tenim llençols ajustables i llençols de sobre de totes les mesures. Hi ha una àmplia gamma de colors disponibles perquè compris la qual combini amb el teu llit. Si t'atreveixes tenim colors intensos perquè donis personalitat al teu roba de llit. Tenim més de 25 colors perquè trobis el que busques. També hem colors bàsics que sempre combinen amb tot.

Oferta
Llençol Negre Blanfil Llençol Negre Blanfil
Oferta
Llençol Taronja Blanfil Llençol Taronja Blanfil
Oferta
Llençol Vermell Blanfil Llençol Vermell Blanfil
Oferta
Llençol Albergínia Blanfil Llençol Albergínia Blanfil
Oferta
Llençol Gris Blanfil Llençol Gris Blanfil
Oferta
Llençol Granate Blanfil Llençol Granate Blanfil
Oferta
Llençol Lila Blanfil Llençol Lila Blanfil
Oferta
Llençol Verd Poma Blanfil Llençol Verd Poma Blanfil
Oferta
Llençol Cobalto Blanfil Llençol Cobalto Blanfil

Llençols Ajustables i de Sobre

Què són els llençols de sota?

Com bé i indica el seu nom el llençol de sota és la peça que col·loca sobre el matalàs o sobre la funda o protector de matalàs, están confeccionades amb diferents teixits com 100% cotó o 50% poliéster 50% cotó i normalmente són de colors llisos agradable i que combinen amb els llençols de sobre que normalmente són estampades, tot i que també disposem en la nostra vesta-hogar.es en colors llisos, encara que alguna vegada podem trovar amb un fi dibuix. Els llençols de sota són ajustables i porten una goma al voltant del llençol de tal manera que s’ajusten al matalàs molt fàcilment i no es deixen anar del matalàs així com així.

Quina mesura de llençol de sota escollir per al meu llit?

Dins dels llençols de sota tenim una gran varietat de mesures per poder escollir, una de les formes més senzilles és mesurar el llit, haurem de mesurar l’ample, el llarg i l’alt de tal manera que quan tinguem aquestes mesures ja sabrem que llençol ens va bé per al nostra llit, últimament els llençols de sota ja s’estan confeccionant per a les llargades de 190/200 cm i per a una alçada de fins a 30 cm.

Mesures per als llits
Llit 080 cm – 080 x 190/200 cm
Llit 090 cm – 090 x 190/200 cm
Llit 105 cm – 105 x 190/200 cm
Llit 135 cm – 135 x 190/200 cm
Llit 150 cm – 150 x 190/200 cm
Llit 160 cm – 160 x 190/200 cm
Llit 180 cm – 180 x 190/200 cm

Què són els llençols de sobre?

Els llençols de sobre com bé indica el seu nom és la peça que col·loca sobre el llençol de sota, están confeccionades amb diferents teixits com 100% cotó o 50% poliéster 50% cotó i normalmente són dibuixos estampats, amb dissenys de flors, geomètrics, infantils, juvenils o de paisatges, tot i que també hi ha colors llisos agradables i que combinen amb els llençols de sota que normalmente són en colors llisos, encara que alguna vegada podem trovar amb un fi dibuix.

Quina mesura de llençol de dalt escollir per al meu llit?

Dins dels llençols de sobre trobem una gran varietat que mesures per poder escollir, una de les formes més sensilles, és mesurar el llit, haurem de mesurar l’ample, el llarg i l’alt de tal manera que quan tinguem aquestes mesures ja sabrem que llençol ens va bé per a la nostra llit.

Mesures per al llit
Llit 090 cm - 160 x 280 cm.
Llit 135 cm - 210 x 280 cm.
Llit 150 cm - 240 x 280 cm.
Llit 180 cm - 270 x 280 cm. 

Quins tipus de teixits per a llençols de sobre i llençols de sota podem torbar?

Els teixits que més fàcilment podem trobar dins dels llençols són el cotó 100% i el teixit de 50% poliéster i 50% cotó, a continuación detallem aquests teixits perqu+e us sigui més fácil escollir quin tipus de teixit us va millor per poder dormir.

Llençols 100% cotó
Els llençols de cotó 100% és un dels teixits més utilitzats, gràcies a un tacte suau, se sol utiliztzar més per a l’època d’estiu, ja que a l’estar fabricat en cotó són transpirables i poden durar molts anys, en el momento del rentat cal anar amb compte, tal com indica en el seu interior a l’etiqueta, també solen trigar més en assecar-se, hi ha l’hora de planxar sol costar una més en treure les arruges.

Llençols 50% cotó 50% poliéster
Els llençols de 50% poliéster 50% cotó és el teixit que més s’esta utilizant en els últims temps i tant a l’estiu com a l’hivern es pot utilizar. Al portar el teixit 50% 50%, són fàcils de planxar i són uns llençols duradors en el temps, s’assquen més ràpid que els de 100% cotó i no s’arrugen, també dir que no fan boles. 

Com cuidar els llençols de sobre i de sota?

Els jocs de llençols a l’ésser un dels articles que més utilitzem en el nostre dia a dia, els hem de tenir ben cuidats, com sempre vam indicar, cal seguir les indicacions del fabricant per tenir un bon manteniment dels llençols, perquè no se’ns acumulin àcars i bacteris amb el pas del temps, aconsellem fer un rentat de llençols un cop per semana o cada 15 dies, de manera que eliminarem aquests tipus de bacteris i cuidarem els nostres llençols encara més.

Escull el teu producte per marca

Tejidos Sánchez Diaz Creaciones Euromoda Manterol Textil Mora Burrito Blanco Naturals Blanfil Stilia Rizo Basic Kids Licensing Secaneta Sirena Textil Vicente Barcelo Catotex

Suscríuret al nostre newsletter