Compra online de Jocs de Llit

Un dels articles més importants de tot la llar per al llit, són els jocs de llençols, aquest article és esencial tenir-lo, ja que és amb e que ens arropem per les nits quan ens anem a dormir.

Tots els jocs de llençols vénen inclosos 3 o 4 peces segons la mida que escollim per al nostre llit, 1 o 2 fundes de coixí, llençol de sota i llençol de dalt, el llençol de sota porta una goma al seu voltant per ajustar-se al matalàs.

A la nostra web podràs trobar mesures com les de 90, 105, 135, 150, 160 i 180 cm, el llençol de sota s’ajusta a matalassos de 190/200 cm.

Els teixits amb els que els fabricants solen treballar per confeccionar els llençols són el cotó 100% o el 50% cotó 50% poliéster, són llençols suaus i d’una alta qualitat.

Jocs de Llit

Què son els llençols o jocs de llençols?

Els jocs de llençols com bé hem comentat anteriormente són un conjunt de 3 o 4 peces, fabricades en diferents tipus de composición, tenim jocs de llençols 100% cotó, 50% cotó 50% poliéster i una de les característiques més importants dels llençols és que han de donar una suvaitat i una comoditat necessàries per poder dormir com reis de la casa.

Dins dels diferents tipus de teixits que hem comentat anteriormente, 100% cotó i 50% cotó 50% poliéster, tenim diferents acabats segons cada fabricant pot utilizar un o altre, en cotó 100% sempre solen portar una quantitat de fils molt alta i molt fins per donar una suavitat increíble i en els teixits de 50% cotó 50% poliéster, els més utilitzats són 30/30 i 30/27, pots entrar al nostre blog i t’explicarem més detalls dels teixits més utilitzats en els llençols.

Podem trobar una infinitat d’estampats per als jocs de llençols, geomètrics, ratlles, quadres, paistages, infantils i juvenils, sempre pensats per donar un toc al teu dormitori.

En quantes parts es divideix un joc de llençol?

Els jocs de llençol es divideixen en 3 parts que a continuación us expliquem:

El Llençol de sota
El llençol de sota és una de les peces importants perquè és la que es col·loca sobre el matalàs directament o si hem posat una funda o un protector de matalàs aniria sobre aquests. Gracies a la seva goma al voltant del llençol a posar-la sobre el nostre matalàs i ajustar-ho tote ll, ens podem moure que el llençol no se’ns mourà fàcilment, els teixits que s’utilitzen són d’alta qualitat perquè puqui transpirar fàcilment el nostre cos.
El Llençol de sobre
El llençol de sobre és la peça que es col·loca sobre el llençol de sota i és la que a l’abrigarnos queda entre el nostre cos i la funda nórdica, edredó o farcit nòrdic, també el teixit es d’alta qualitat.
La funda de coixí
Com bé diu la funda de coixí, és la peça per introducir el nostre coixí al seu interior, solen tenir dues boques per tenir més facilitat al introduir el coixí, aquesta peça porta el mateix dibuix que el llençol de sobre per a continuar la decoració del mateix joc.

Quina mesura de llençol necessito per al meu llit?

Per saber la mesura a escollir per al nostre llit, el que necessitem saber són les mesures del matalàs que tenim al nostre llit, per tant mesurarem l’amplada, la llargada i l’alçada de la mateixa per saber les mesures que necessitem.

Quan ja tinguem les mesures, ja estem preparats per escollir un joc de llençol, normalment els fabricants ja están fabricant les llargades per a llits de 190/200 cm, les amplades normalmente els fabricants s’adaptan a les noves tendències, per les següents raons no ens hem de preocupar de mesurar l’altura del matalàs.

Com escollir un joc de llit?

Podem escollir un joc de llençol per la seva composición, ja sigui 100% cotó o 50% cotó/50% poliéster o també pel seu disseny, per la seva estampació ja sigui per un disseny moder, clàssic, juvenil o infantil.

Per exemple per composición

Llençols 100% cotó
Els llençols de cotó 100% és un dels teixits més utilitzats, gràcies a un tacte suau, se sol utilizar més per a l’època d’estiu, ja que a l’estar fabricat en cotó són transpirables i poden durar molts anys, en el moment del rentat cal anar amb compte, tal com inidca en el seu interior a l’etiqueta, també solen trigar més en assecar-se hi ha l’hora de planxar sol costar una mica més en treure les arrugues.

Llençols 50% cotó / 50% polièster
Els jocs de llençols o els llençols de 50% cotó / 50% poliéster és el teixit que més s’està utilitzant en els últims temps i tant a l’estiu com a l’hivern es pot utilizar. Al portar el teixit 50%/50%, són fàcils de planxar i són uns llençols duradors en el temps, s’assequen més ràpid que els de 100% cotó i no s’arrugen, també dir que no fan boles.

Com cuidar els jocs de llit?

Els jocs de llit a l’ésser un dels articles que més utilitzem en el nostre dia a dia, els hem de tenir ben cuidats, com sempre vam indicar cal seguir les indicacions de fabricant per tenir un bon manteniment dels llençols, perquè no se’ns acumulin àcars i bacteris amb el pas del temps, aconsellem fer un rentat de llençols un copr semana o cada 15 dies, de manera que eliminarem aquest tipus de bacteris i cuidarem els nostres llençols encara més.

Escull el teu producte per marca

Tejidos Sánchez Diaz Creaciones Euromoda Manterol Textil Mora Burrito Blanco Naturals Blanfil Stilia Rizo Basic Kids Licensing Secaneta Sirena Textil Vicente Barcelo Catotex

Suscríuret al nostre newsletter