Compra online de Farciments nÚrdics

En els últims temps els farcits nòrdics o edredó nòrdic, están desbancant a articles com les mantes, edredons o cobrellits, per a l’època d’hivern. Aquest articles ens proporciona una calideas inusual ja que es confecciona amb unes qualitats altes. En vesta-hogar.es tenim diverses qualitats en farcits nòrdics, farcits nòrdics de fibra, farcits de ploma i farcits de plumo i també diferents gramatges per a diferents èpoques de l’any.

Oferta
Farciment NÚrdic Ploma 200 cm Tesadisa Farciment NÚrdic Ploma 200 cm Tesadisa
Farciment NÚrdic Ploma 200 cm Tesadisa
- 10%
168,08€
186,75€

Enviament gratuÔt

Afegir a la cistella
Oferta
Farciment NÚrdic Ploma 180 cm Tesadisa Farciment NÚrdic Ploma 180 cm Tesadisa
Farciment NÚrdic Ploma 180 cm Tesadisa
- 10%
155,48€
172,75€

Enviament gratuÔt

Afegir a la cistella
Oferta
Farciment NÚrdic Ploma 150 cm Tesadisa Farciment NÚrdic Ploma 150 cm Tesadisa
Farciment NÚrdic Ploma 150 cm Tesadisa
- 10%
127,76€
141,95€

Enviament gratuÔt

Afegir a la cistella
Oferta
Farciment NÚrdic Ploma 135 cm Tesadisa Farciment NÚrdic Ploma 135 cm Tesadisa
Farciment NÚrdic Ploma 135 cm Tesadisa
- 10%
118,76€
131,95€

Enviament gratuÔt

Afegir a la cistella
Oferta
Farciment NÚrdic Ploma 105 cm Tesadisa Farciment NÚrdic Ploma 105 cm Tesadisa
Farciment NÚrdic Ploma 105 cm Tesadisa
- 10%
99,23€
110,25€

Enviament gratuÔt

Afegir a la cistella
Oferta
Farciment NÚrdic Ploma 090 cm Tesadisa Farciment NÚrdic Ploma 090 cm Tesadisa
Farciment NÚrdic Ploma 090 cm Tesadisa
- 10%
85,91€
95,45€

Enviament gratuÔt

Afegir a la cistella
Oferta
Farciment NÚrdic Ploma 200 cm Blanfil Farciment NÚrdic Ploma 200 cm Blanfil
Farciment NÚrdic Ploma 200 cm Blanfil
- 10%
225,00€
250,00€

Enviament gratuÔt

Afegir a la cistella
Oferta
Farciment NÚrdic Ploma 180 cm Blanfil Farciment NÚrdic Ploma 180 cm Blanfil
Farciment NÚrdic Ploma 180 cm Blanfil
- 10%
203,18€
225,75€

Enviament gratuÔt

Afegir a la cistella
Oferta
Farciment NÚrdic Ploma 150 cm Blanfil Farciment NÚrdic Ploma 150 cm Blanfil
Farciment NÚrdic Ploma 150 cm Blanfil
- 10%
172,67€
191,85€

Enviament gratuÔt

Afegir a la cistella
Oferta
Farciment NÚrdic Ploma 135 cm Blanfil Farciment NÚrdic Ploma 135 cm Blanfil
Farciment NÚrdic Ploma 135 cm Blanfil
- 10%
160,20€
178,00€

Enviament gratuÔt

Afegir a la cistella
Oferta
Farciment NÚrdic Ploma 105 cm Blanfil Farciment NÚrdic Ploma 105 cm Blanfil
Farciment NÚrdic Ploma 105 cm Blanfil
- 10%
134,06€
148,95€

Enviament gratuÔt

Afegir a la cistella
Oferta
Farciment NÚrdic Ploma 090 cm Blanfil Farciment NÚrdic Ploma 090 cm Blanfil
Farciment NÚrdic Ploma 090 cm Blanfil
- 10%
114,26€
126,95€

Enviament gratuÔt

Afegir a la cistella

Farciments nÚrdics

Quins tipus de farciment nòrdic podem trobar?

Al mercat podem trovar diferents tipus de farcits nòrdics i qualitats, entre ells farcits nòrdics sintètics, de ploma i plumo, a continuación us detallarem les característiques de cada un d’ells:

Farcit Nòrdic Plumo
El farciment nòrdic de plumo o ploma són aquells farcits que anomenem com naturals, és a dir, están compostos per plomes i plumons d’au, que majoritàriament s’utilitzen les d’oca i d’ànec. Aquests són més cars per la seva aportació calorífica i qualitat, i tot i així, val la pena pagar per aquest tipus de farciment nòrdic.
El plumo és la ploma que procedeix del pit i del coll de l’animal i per la seva forma tridimensional, és més voluminosa i conforma el millor aïllant natural i transpirable existent actualmente. Els seus filaments més llargs creen una gran quantitat de càmeres d’aire que emmagatzemen el nostre calor corporal, i permeten una ràpida evaporació de la humitat. Aquest tipus de farciment és molt lleuger.
Els farcits nòrdics a l’hora de rentar-los i assecar-los cal anar amb compte i seguir les instruccions de rentat que vénen en l’etiqueta que el fabricant inclou en els edredons nòrdics.

Farcit Nòrdic Ploma
El farciment nòrdic de plumo o ploma són aquells farcits que anomenem com naturals, és a dir, están compostos per plomes d’au, que majoritàriament s’utilitzen les d’oca i d’ànec. Aquests són més cars per la seva aportació calorífica i qualitat, i tot i així, val la pena pagar per aquest tipus de farciment nòrdic.
La ploma que procedeix del pit i del coll de l’animail i per la seva forma tridimensional, és més voluminosa, i conforma el millor aïllant natural i la ploma manté una forma plana, incloent la canya de la ploma. Aquesta aporta més pes, i la calor es manté per l’escassa circulació de l’aire.
Els farcits nòrdics a l’hora de rentar-los i assecar-los cal anar amb compte i seguir les instruccions de rentat que vénen en l’etiqueta que el fabricant inclou en els edredons nòrdics.

Farcit Nòrdic Fibra
Els farcits nòrdics de fibra están compostos per materials sintètics o poliéster. Aquests están compostos per diferentes tipus de fibra de qualitat variada. Aquests farcits nòrdics pesen una mica més que el farcit natural, i la seva capacitat de transpiració és menor.
Per descomptat ho notarem en el preu, aquest tipus de farciment nòrdic és més barat que el farcit de ploma o plumo i com avantatges podem dir que és més resitent, es conserva més fàcilment al no absorbir la humitat, i per a aquelles persones amb al·lèrgies, a l’ésser un material artificial, és hipoalergènic.
Dins dels farcits nòrdics de fibra també comentar que podem trovar edredons nòrdics de fibra de diferents gramatges, de 100 grams, 250 grams, 300 grams i fins a 400 grams perquè els puguis utilizar durant tot l’any.
També cal tenir en compte que aquest material permet el seu rentat a la rentadora, a máquina. Això ens facilita la tasca de manteniment de manera notable.

Què farcit escollir per al nostre llit?

Segons les necessitats que tinguem quan anem a dormir a la nostra habitación podem escollir un o altre, si vius en una zona que a l’hivern fa molt de fred sempre aconsellarem un bon farcit nòrdic de plumo o ploma ja que mantenen els nostres cossos quan dormim calents, per zones menys fredes sempre aconsellarem un farcit nòrdic de fibra.

Com utilizar un farcit nòrdic?

El farciment nòrdic tant el de ploma, plumo o el sintètic, els podem posar a sobre del llit sens e funda nòrdia, però per a una major proteccio del farciment, aconsellem posar una funda nórdica ja que ens protegirà de la pols i d’altres elements que puguin sorgir, també els farcits a simple vista a l’ésser blancs no són molt agraciats a la vista i no solen combinar amb la nostra habitación, al posar-los dins d’una funda nórdica, no els veiem però ens segueixen donant la calor que volem i amb la funda nórdica podem combinar-la amb la nostra habitación, ja sigui infantil, juvenil o per a gent adulta.

Com mantener els farcits nòrdics?

Els farcits nòrdics de ploma i plumo, no s’aconsellen rentar-los cada 15 dies, aquests farcits nòrdics cal rentar-los com a molt al finalizar la temporada de fred i seguir les instruccions de rentat del fabricant ja que si els rentem molt seguits al portar plomes pdoen perdre les seves qualitats ja que són productes molt delicats, en canvi els farcits nòrdics de fibra, tampoco cal rentar-los cada semana o cada 15 dies, però al portar fibra sintética és més fácil mantener les seves propietats.

 

Escull el teu producte per marca

Tejidos SŠnchez Diaz Creaciones Euromoda Manterol Textil Mora Burrito Blanco Naturals Blanfil Stilia Rizo Basic Kids Licensing Secaneta Sirena Textil Vicente Barcelo Catotex

SuscrŪuret al nostre newsletter