Compra online de Protectors de Matalās

En vesta-hogar.es volem protegir el matalàs i per això tenim una àmplia selección de fundes i protectors de matalàs, fabricats en 100% Cotó, 50% cotó/50% poliéster, de rus, encoixinats, poliuretà, tots ells fabricats amb teixits de primera qualitat i tot amb un preu increïblement barat.

Protectors de Matalās

Què es un protector de matalàs?

El protector de matalàs és un dels productes més importants per tenir sempre net el nostre matalàs. El protector de matalàs es posa entre el llençol de sota i la funda de matalàs o directament al matalàs per proteger-lo de les possibles taques que puguin patir. És un article molt pràctic quan hi ha gent gran, nadons, joves i persones malates a casa.

Avantatges d’utilitzar fundes i protectors de matalàs

Fàcil manteniment.
Els protectors de matalàs es poden rentar a mà o a máquina, sempre seguint les instruccions del fabricant, tal i com indiquen en la seva etiqueta cusida al seu interior.
Durabilitat dels protectors de matalàs.
En vesta-hogar.es treballem amb la casa Tejidos Sánchez Diaz, un fabricant que fabrica uns protectors de matalàs d’alta qualitat i durabilitat comprobada ja que poden durar anys, ja que utilitzen uns teixits d’alta qualitat.

Quina mesura de protector de matalàs escollir?

Les mesures de protectors de matalàs han d’anar d’acord amb el matalàs que tenim a la nostra habitación.

Tenim una gran varietat de mesures de protectors de matalàs, 080 cm, 090 cm, 105 cm, 120 cm, 135 cm, 150 cm, 160 cm i fins a 180 cm, la llargària de totes aqueste mesures són de 190/200 cm i la alçada de totes aquestes mesures són de 28/29 cm, si necesita qualsevol alçada/amplada més, ens ho pot sol·licitar a través del nostre contacte.

Què protector de matalàs s’adapta més al meu llit?

En protectors de matalàs els que més venem al nostre web, son protectors impermeables, poliuretà i encoixinats, depenent de les teves necessitats hauràs d’optar a un protector o un altre.

Protector encoixinat doble tela 50% cotó 50% poliéster transpirable.
Protector matalàs impermeable rus 100% cotó, hipoalergènic amb làmina de poliuretà transpirable i impermeable.
Protector matalàs poliuretà anti àcars 100% cotó, teixit transpirable I impermeable amb una finíssima làmina de poliuretà.

Com mantener els protectors de matalàs en bon estat?

El primer que debem consutar és l’etiqueta de rentat que porta el protector de matalàs i seguir les instruccions allá detalladles, també fer cas als productes que s’indica en el rentat ja que no s’ha d’utilitzar lleixiu en aquests tipus de protectors.

Si seguim a peu de la lletra les indicacions que ens dóna el fabricant, els protectors de matalàs ens poden durar anys, ja que són productes d’alta qualitat.

Escull el teu producte per marca

Tejidos Sánchez Diaz Creaciones Euromoda Manterol Textil Mora Burrito Blanco Naturals Blanfil Stilia Rizo Basic Kids Licensing Secaneta Sirena Textil Vicente Barcelo Catotex

Suscríuret al nostre newsletter