Black Friday y Cyber monday

26/11/2019

¿Qué es el Black Friday?

El Black Friday (també conegut com Divendres Negre) és el dia en què els comerços online realitzen els millors descomptes de l'any. Aquesta celebració té el seu origen als Estats Units i sempre és el dia següent a el Dia d'Acció de Gràcies. Amb ell arrenca la temporada de compres de Nadal, ja que en cap època de l'any és possible trobar tantes ofertes i molts usuaris avancen les seves compres per estalviar uns euros en els seus regals.

¿Quan es el Black Friday 2019?: Día i Data

El Black Friday 2019 serà el proper divendres 29 de novembre.

¿Quan comença el Divendres Negre?

Un sol dia d'ofertes ens sap a poc, així que, com és ja tradició en Vesta-hogar.es, començarem el divendres 29 de novembre amb tot el cap de setmana d'ofertes.

¿Fins quan durarà?

Seran 3 dies de ofertes d'escàndol: de divendres 29 de novembre, fins al diumenge 1 de desembre a les 00.00 hores. Anem a donar-ho tot!

Las Millors ofertes de el Black Friday 2019

Ja tenim llest el Black Friday 2019 i podem afirmar que aquesta selecció de productes és la més gran i variada mai realitzada a Vesta-hogar.es. Perquè vosaltres ho valeu!

Cyber Monday 2019, l'antídot perfecte per a la ressaca de el Black Friday

No us oblideu que el nostre Cyber Monday 2019 serà el 2 de desembre, just el dilluns següent a Black Friday. Començarem la setmana amb increïbles ofertes.

Historia i Origen de el Black Friday

Sembla que el primer ús de el terme "Black Friday" es va donar, no per referir-se a les compres de Nadal, sinó en relació a una crisi econòmica nord-americana. No obstant això, l'origen més conegut d'el terme al·ludeix a l'alenada d'aire fresc que va suposar per als petits comerços nord-americans l'allau de compres iniciada després del Dia d'Acció de Gràcies, data en què s'inaugurava la temporada de compres per Nadal i que els va fer sortir dels "números vermells" per passar als "números negres", deixant enrere mesos de deutes i recessió econòmica.

¿Quan va començar a celebrar-se?

Podem dir llavors que el Divendres Negre se celebra des de mitjans de segle passat i que, des de llavors, l'allau de gent que sortia als carrers per aprofitar aquests descomptes especials per avançar les seves compres de Nadal no ha deixat de créixer. Primer a Estats Units i després a tot Europa.

El Black Friday a Espanya

El Black Friday a Espanya va començar a tenir una rellevància real en 2012, quan diversos comerços físics i online vam començar a celebrar-ho, obtenint grans èxits en vendes, a causa de les increïbles ofertes i descomptes. En Vesta-llar portem més de 3 anys celebrant el Black Friday amb vosaltres.

Escull el teu producte per marca

Tejidos Sánchez Diaz Creaciones Euromoda Manterol Textil Mora Burrito Blanco Reig Marti JVR Paw Patrol Naturals Blanfil Stilia Rizo Basic Barbadella Home Kids Licensing Secaneta Sirena Textil Vicente Barcelo Catotex

Suscríuret al nostre newsletter