Els teixits en els llançols

25/10/2019

Llençols Coralina

Us presentem els Llençols Coralina, uns llençols ideals per no passar fred.
Si ets dels que et cobreixes amb mantes i edredons, aleshores t’interessen els llençols Coralina.

Aquets Llençols Coralina potser son dels últims que s’han incorporat al mercat, oferint un càlides total, i aconseguint mantenir l’escalfor en l’interior.

Aquets Llençols Coralina ens aporten unes característiques que els altres llençols no disposen. Gracies a una composició 100% micro-fibra de polièster amb acabat. vellutat, i una transpiració mínima. Els Llençols Coralina garanteixen una alta retenció del calor, podràs dormir be durant tota la nit, en un llit sempre calent, i amb la avantatge de no tapar-te gaire.

microfibra-coralina

A la seva composició s’inclouen Microfibres amb acabat vellutat, que donen a aquests llençols una suavitat extrema i comoditat absoluta. De fet, aquest tipus de confecció en Coralina, ja s’està fent servir per altres productes d’hivern, per que ens aporta molta suavitat amb un tacte molt agradable.

Aquests Llençols Coralina malgrat el seu gruix, son bastants lleugers, i després del rentat els Llençols Coralina tenen un sacat molt mes ràpid que els llençols de franel·la.

Per tant, si busques uns llençols que et donin escalfor durant tota la nit, lleugers, amb un tacte envellutat, suau, molt agradable, i que permet-hi un sacat ràpid, has trobat el llençol ideal.

Llençols Pirineo o Polar

Estem disposats a no passar fred, i per això ens centrem de nou en un llençol ideal per els mesos d’hivern, que ens aportarà nits de càlides i bona temperatura en el nostre llit.

Els Llençols Pirineo, també  coneguts com llençols tèrmics o polars, permeten, degut a la seva composició 100% polièster una transpiració menor que els teixits naturals, lo que afavoreix de manera notable la retenció del calor a un nivell alt en el nostre llit. Per un altre costat, si ets una persona que te tendència a suar, no et recomanem aquets tipus de llençol, potser un teixit mes natural como el cotó, que permet una transpiració mes alta.

sabana pirineo

Els Llençols Pirineo son algú mes gruixuts degut al polièster, i presenten mol poc pes, son llençols molt lleugers i de tacte suau. Aquest gruix no perjudica en el rentat, ja que permet un sacat bastant ràpid.

Definitivament, son llençols aconsellats per retenir el calor, ja que ens aïllant del fred i de la humitat, proporcionant tacte suau i lleugeresa. Ideals per aquelles nits de temperatures molt baixes, proporcionant calor interior durant tota la nit.

Llençols de Franela

Quan busquem un llençol per mantenint-se temperat i calents, una bona opció es el Llençol de franel·la. Imagino que has escoltat parlar d’ell, ja que possiblement es el llençol mes fet servir a lo largo de la historia.

El Llençol de Franel·la està recomanat per zones amb climes temperats, es a dir, que no existeix un fred intens, i podem destacar d’ella la seva enorme suavitat i el seu tacte agradable que fa que no ens vulguem separa d’ella.

El llençol de Franel·la te una composició en la seva majoria de cotó, i l’ho recomanat es una composició d’entre 80% i 100% de coto per ser considerat un llençol de qualitat.

S’aplica un procés de perxat (pentinat mecànic), que extrau els extrems de las fibres, dotant a la peça d’una suavitat molt agradable al tacte, a mes d’aportar una llarga durabilitat.

sabana franela

Aquesta composició amb teixit natural “coto” permet un gran nivell de transpiració, per el que normalment no es sou suar amb elles, i a mes ens aporta una sensació de càlides al entrar en el llit.

A diferencia dels llençols de Coral·lina o llençols de Pirineu, el llençol de Franel·la al contenir un nivell alt de coto, triga una mica mes en sacar-se i s’arruga amb mes facilitat.

En resum, si vols un llençol que et doni escalfor al entrar al llit, no et faci suar per la nit, que tingui un tacte agradable i suau, i que tingui una alta durabilitat, aquest es el llençol que estàs buscant.

Escull el teu producte per marca

Tejidos Sánchez Diaz Creaciones Euromoda Manterol Textil Mora Burrito Blanco Reig Marti JVR Paw Patrol Naturals Blanfil Stilia Rizo Basic Barbadella Home Kids Licensing Secaneta Sirena Textil Vicente Barcelo

Suscríuret al nostre newsletter