La meva comanda a las Vacances

03/08/2019

Han arribat les vacances tan esperades per tots, i des de la tranquil·litat del període de vacances, vam decidir realitzar algunes comandes de tovalloles o aprofitar les ofertes i descomptes que ens brinda Vesta-Llar a roba que aquesta fora de temporada, o de final de Stock.

Fem la comanda a l'Agost, esperant la recepció a lo llarg del mateix mes.

Durant el mes d'agost, vam rebre comandes dels nostres clients, amb peticions de productes que tenim en Stock i altres que hem de demanar al fabricant o distribuïdor.

 

Aquells productes en Stock, podem mantenir els terminis de lliurament habituals, però en aquells productes que cal demanar al fabricant o distribuïdor la peça, depenent d'aquest, podem patir retards o ajornaments en la recepció i va enviar al client.

 

calendario

Els fabricants o distribuïdors també fan vacances durant aquest mes, i en reduir la plantilla o bé tancar per vacances, ens podem trobar que un cop realitzat la comanda, aquest no es pugui lliurar fins a la primera setmana de setembre.

Que passa amb la meva comanda

Per descomptat que vostè rebrà la comanda, sempre que no sigui un producte de liquidació i que no quedin productes, ni en el fabricant, ni a Vesta-Llar.

Si el producte no el tenim en Stock i el proveïdor es troba de vacances, llavors ens comunicarem amb vostè, per anunciar-li l'ajornament de la comanda, fins a la primera setmana de setembre.

Recomanem que si vostè necessita el producte dins del mateix mes, contacti amb Vesta-Llar en els telèfons visibles al peu de pàgina per conèixer si el producte que necessita aquesta disponible.

Escull el teu producte per marca

Tejidos Sánchez Diaz Creaciones Euromoda Manterol Textil Mora Burrito Blanco Reig Marti JVR Paw Patrol Naturals Blanfil Stilia Rizo Basic Barbadella Home Kids Licensing Secaneta Sirena Textil Vicente Barcelo Catotex

Suscríuret al nostre newsletter