Rentar Llençols de Franela

14/09/2020

COM RENTAR ELS LLENÇOLS DE FRANEL·LA

En Vesta-Hogar us anem a explicar com rentar els llençols de franel·la perquè no es deformin, perdin la seva qualitat original o apareguin boletes.

Com ja sabem, els llençols de franel·la acostumen a ser les nostres llençols d'hiverns preferides, i això s'ha de la seva calidesa al tacte, al seu tipus de teixit elaborat amb cotó, llana i fibres sintètiques. Són llençols d'hivern que requereixen una cura especial a causa de la barreja de les seves fibres, un correcte rentat i posterior assecat faran que perdurin més en el temps i puguem gaudir-ne molts més anys.

El primer rentat ho farem a baixa temperatura, i amb un programa curt, i també evitarem el centrifugat fort. Per als propers rentats, la temperatura per al rentat de les llençols de franel·la, serà de 60º si són blanques, i de 40º amb les de color. Reduirem a 30º si la tela és molt delicada. Però, en qualsevol cas, sempre utilitzarem programes curts i un centrifugat suau. (sempre seguint la recomanació del fabricat indicat a l'etiqueta)

lavar-sabanas-franela

¿Brodats o volants en el llençol? En aquest cas, el format de rentat de les llençols de franel·la pot variar una mica, per evitar que puguin danyar-se. En aquests casos, és adequat adquirir una xarxa per introduir-les dins i, posteriorment, ficar-les a la rentadora. D'aquesta manera, aconseguiràs que no es malmetin els brodats i es mantinguin com noves

Finalment, recomanarem que el rentat de la sabana de franel es realitzi sol, sense barrejar amb altres peces de roba, perquè quedin amples i es rentin amb més facilitat. A l'requerir un rentat especial per la seva temperatura i ús de detergents, no és aconsellat barrejar-les, ja que no es renten de la mateixa forma.

ATENCIÒ: Per evitar que després del rentat quedin restes de borrissol al tambor de la rentadora, l'adequat és fer primer una esbandida de la rentadora abans d'introduir qualsevol peça.

Escull el teu producte per marca

Tejidos Sánchez Diaz Creaciones Euromoda Manterol Textil Mora Burrito Blanco Naturals Blanfil Stilia Rizo Basic Kids Licensing Secaneta Sirena Textil Vicente Barcelo Catotex

Suscríuret al nostre newsletter