Nórdic, plumó o fibra

05/02/2020

Els reblerts nòrdics aparentment iguals, porten en el seu interior farcits de materials i qualitats diferents que ofereixen segons el material, sensacions diferents i una varietat en el cost de l'farciment nòrdic.

Avui volem mostrar-vos la diferència entre una selecció de farciment nòrdic de ploma o plomissol, i un farciment nòrdic de fibra.

PLUMÓ I PLUMA

El reblert nòrdic de ploma o plomissol són aquells farcits que anomenem com naturals, és a dir, estan compostos per plomes i / o plomissols d'au, que majoritàriament s'utilitzen les d'oca / oca i d'ànec. Aquests són més cars per la seva aportació calorífica i qualitat, i tot i així, val la pena pagar per aquest tipus farciment nòrdic.

El plomissol és la ploma que procedeix de el pit i de el coll de l'animal i per la seva forma tridimensional, és més voluminosa, i conforma el millor aïllant natural i transpirable existent actualment. Els seus filaments més llargs creen una gran quantitat de càmeres d'aire que emmagatzemen el nostre calor corporal, i permeten una ràpida evaporació de la humitat. Aquest tipus de farciment és molt lleuger.
Mentre que la ploma manté una forma plana, incloent la canya de la ploma. Aquesta aporta més pes, i la calor es manté per l'escassa circulació de l'aire.

 

plumón

En definitiva, com més plomissol i menys ploma millor, perquè obtindrem menys pes, i un producte molt més transpirable, evitant la retenció d'humitat corporal.

Això ens indica que, encara que ens aporti calor, el farciment farà la seva funció i ens assegurarem que ens passarem la nit suant.
Els nostres productes de la marca BLANFIL, són amb farcits 100% d'oca i amb un pes de 200 gr. I si mirem la TEIXITS SANCHEZ DIAZ, els farcits de ploma són 94% oca i 6% plometes, amb un gramatge de 230 grams.

relleno nórdico

FIBRA

Los rellenos nórdicos de fibra están compuestos por materiales sintéticos o poliéster. Estos están compuestos por diferentes tipos de fibra de calidad variada. Estos rellenos nórdicos pesan un poco más que el relleno natural, y su capacidad de transpiración es menor.

Si nos fijamos en los rellenos nórdicos que aparecen en nuestra página web, veremos que los rellenos de la marca TEJIDOS SANCHEZ DIAZ contienen un relleno 100% de fibra hueca

Por supuesto lo notaremos en el precio, este tipo de relleno nórdico es más barato que el relleno de plumón y/o pluma y como ventajas podemos decir que es más resistente, se conserva más fácilmente al no absorber la humedad, y para aquellas personas con alergias, al ser un material artificial, es hipoalergénico.

También hay que tener en cuenta que este material permite su lavado en la lavadora, a máquina. Esto nos facilita la tarea de mantenimiento de manera notable.

Este tipo de relleno nórdico también son aislantes y transpirables, pero para nada su capacidad es comparable con la del relleno natural.
Hemos visto las diferencias entre estos dos rellenos, con materiales naturales o sintéticos, y la conclusión final nos dice que los rellenos naturales suelen ofrecer mejores resultados, porque la fibra sintética no puede imitar todas las características que el plumón nos ofrece.

Els reblerts nòrdics de fibra estan compostos per materials sintètics o polièster. Aquests estan compostos per diferents tipus de fibra de qualitat variada. Aquests farcits nòrdics pesen una mica més que el farcit natural, i la seva capacitat de transpiració és menor.

Si ens fixem en els farcits nòrdics que apareixen a la nostra pàgina web, veurem que els farcits de la marca TEIXITS SANCHEZ DIAZ contenen un farciment 100% de fibra buida

Per descomptat ho notarem en el preu, aquest tipus de farciment nòrdic és més barat que el farcit de plomissol i / o ploma i com avantatges podem dir que és més resistent, es conserva més fàcilment al no absorbir la humitat, i per a aquelles persones amb al·lèrgies, a l'ésser un material artificial, és hipoalergènic.

També cal tenir en compte que aquest material permet el seu rentat a la rentadora, a màquina. Això ens facilita la tasca de manteniment de manera notable.

Aquest tipus de farciment nòrdic també són aïllants i transpirables, però per res la seva capacitat és comparable amb la de l'farciment natural.

Hem vist les diferències entre aquests dos farcits, amb materials naturals o sintètics, i la conclusió final ens diu que els farcits naturals solen oferir millors resultats, perquè la fibra sintètica no pot imitar totes les característiques que el plomissol ens ofereix.

 

Escull el teu producte per marca

Tejidos Sánchez Diaz Creaciones Euromoda Manterol Textil Mora Burrito Blanco Reig Marti JVR Paw Patrol Naturals Blanfil Stilia Rizo Basic Barbadella Home Kids Licensing Secaneta Sirena Textil Vicente Barcelo Catotex

Suscríuret al nostre newsletter